fotografie & (foto)styling

Met fotografie & (foto)styling maak ik beelden speciaal voor jou. Ik creëer vanuit rust en leg met liefde en aandacht jouw product of ruimte vast. Zo geef ik vorm aan jouw merk en ontwikkelen we samen een complete beeldtaal om jouw bedrijf te laten stralen. 

Michelle Kluit - Interieurfotografie

interieurfotografie

Sfeervolle beelden die jouw ruimte of interieurproject laten stralen.  Met zacht daglicht, rustige composities en een frisse nabewerking breng ik jouw ruimte op de mooiste manier naar voren. Door overzicht-, sfeer- & detailshots creëer ik een complete serie die de sfeer van de ruimte verbeeld.

 

met liefde & aandacht leg ik jouw product of ruimte vast.

productfotografie

Jouw product met aandacht vastgelegd in stralende sfeerbeelden. Ik vang de essentie van jouw product in een kalme setting en met de juiste styling waardoor de schoonheid echt tot zijn recht komt. Mijn doel is om jouw product in dit sfeerbeeld tot leven te brengen.

GEWOON DOEN - HIGH RES-5.jpg
 
beelden speciaal voor jou, om jouw bedrijf te laten stralen. 
MK fotografie - lifestyle & branding - Rose Lou

lifestyle & branding fotografie

Laat jouw merk of bedrijf stralen door lifestyle & branding fotografie. De kracht van jouw merk of bedrijf beeldschoon vastgelegd. Uitstralen waar jij voor staat. Door jouw verhalen achter het bedrijf, jouw werkwijze en materialen naar het allermooiste sfeerbeeld te vertalen. 

 

(foto)styling

Met oog voor detail en de juiste props creëer ik settings die passen bij jouw merk. Hierbij maak ik gebruik van vormen, kleuren en materialen die elkaar omarmen. Mijn kracht ligt in het laten samenkomen van deze elementen en het maken van composities die kloppen met jouw look & feel.

Holy Happy Belly

de kracht van jouw merk of bedrijf beeldschoon vastgelegd.


Zullen we er samen 
iets moois van maken?