top of page

Fotografie & (foto)styling

Met fotografie & (foto)styling maak ik beelden speciaal voor jou. Ik creëer vanuit rust en leg met liefde en aandacht jou, jouw product of ruimte vast. Zo geef ik vorm aan jouw merk en ontwikkelen we samen een complete beeldtaal om jouw merk te laten stralen. 

Michelle Kluit - interieurfotografie

Interieurfotografie

Sfeervolle beelden die jouw ruimte of interieurproject laten stralen.  Met zacht daglicht, rustige composities en een frisse nabewerking breng ik jouw ruimte op de mooiste manier naar voren. Door overzicht-, sfeer- & detailshots creëer ik een complete serie die de sfeer van de ruimte verbeeld.

Productfotografie

Jouw product met aandacht vastgelegd in stralende sfeerbeelden. Ik vang de essentie van jouw product in een kalme setting en met de juiste styling waardoor de schoonheid echt tot zijn recht komt. Mijn doel is om jouw product in dit sfeerbeeld tot leven te brengen.

GEWOON DOEN - HIGH RES-5.jpg

Met liefde & aandacht leg ik jouw product of ruimte vast.

De kracht van jouw merk beeldschoon vastgelegd.

Lifestyle & branding fotografie - Michelle Kluit

Branding fotografie

Laat jouw merk stralen met branding fotografie. De kracht van jouw merk beeldschoon vastgelegd. Beelden die vertellen wie jij bent en wat je doet. Uitstralen waar jij voor staat. Door jouw verhalen, jouw werkwijze en materialen naar het allermooiste sfeerbeeld te vertalen. 


Zullen we er samen 
iets
moois van maken?

bottom of page