Lofthus interiør - april - web res-27.jp

Fotostyling &

fotografie

Beelden zeggen meer dan woorden. Als merk of bedrijf is het steeds belangrijker om (online) zichtbaar te zijn. Hoe jij je merk neerzet, de uitstraling ervan en welk gevoel dit oproept hebben namelijk veel invloed op hoe de klant jou ziet.

 

Je kunt mij inzetten om meerwaarde toe te voegen aan jouw merk door middel van fotostyling & fotografie. Zo kan ik een complete beeldtaal ontwikkelen om jouw merk of product zichtbaar te maken en te laten stralen.

beelden zeggen meer dan woorden.

Fotostyling

Mijn doel is om jouw product in sfeerbeeld tot leven te brengen. Met oog voor detail en de juiste props creëer ik sets die passen bij jouw merk. Hierbij maak ik gebruik van vormen, kleuren en materialen die elkaar omarmen. Mijn kracht ligt in het laten samenkomen van deze elementen en het maken van composities die kloppen met de gewenste look & feel.

jouw product laten stralen.

Fotografie

Visuele content is onderdeel van de branding. Het maakt jouw merk visueel sterk. Met fotografie (& styling) creëer ik beelden speciaal voor jou. Jouw product met aandacht vastgelegd. 

 

Daglicht is een belangrijk onderdeel in mijn fotografie. Dit zorgt voor de pure en frisse uitstraling die ik graag aan foto’s geef. Het eindresultaat van een shoot is een selectie met fijn beeldmateriaal om in te inzetten op je website en social media kanalen. 

 

Ben je op zoek naar een manier om meer zichtbaar te worden? Wil je jouw merk of bedrijf meer laten stralen? Dan is fotostyling & fotografie misschien iets voor jou!

Zullen we samen 

mooie dingen

maken?