Mijn verhaal.

Michelle-LR-1.jpg

Leuk dat je meer wil weten over mij! Mijn naam is Michelle Kluit en woon in omgeving Amersfoort. Vormgeving, styling, interieur & fotografie zijn passies die voor mij al op jonge leeftijd tot bloei kwamen. Ik keek altijd al veel om me heen, observeerde, bewonderde en nam alles in mij op als een spons.

 

Mijn kamer had iedere week een andere indeling en ik maakte vaak plannen voor weer een nieuwe kleur of behang op de muur. Mijn liefde voor mooi interieur heeft er dus altijd al in gezeten. Toen ik een jaar of veertien was kocht ik een camera en begon ik met fotograferen. Hier ontstond ook mijn passie voor het maken van beeld.

 

De opleidingen Vormgeving, Ruimtelijke Presentatie & Communicatie (Nimeto Utrecht) en de Bachelor Allround Styling (Academie Artemis) waren voor mij de juiste keus om meer over mijn passies te leren.

Nu zet ik met liefde mijn kennis in om jouw merk te versterken en te laten stralen!

met liefde en aandacht leg ik jouw product vast en geef ik vorm aan jouw merk.

Wat ik doe.

Ik ben stylist & fotograaf. Met liefde en aandacht leg ik jouw product vast en geef ik vorm aan jouw merk. Ik maak beelden en ontwerpen vanuit eenvoud, rust & ruimte.

 

Je kunt mij inzetten om meerwaarde toe te voegen aan jouw merk door middel van styling, fotografie & vormgeving. Zo kan ik een complete beeldtaal ontwikkelen om jouw merk of product zichtbaar te maken en te laten stralen.

 

Naast het maken van visuele content geef ik ook interieuradvies. Hiermee help ik niet alleen bedrijven maar ook particulieren met hun interieur. Van klein advies tot compleet interieurplan.

 

Mijn stijl is het beste te omschrijven als kalm, verfijnd, puur & fris. Past dit ook bij jou en kan ik iets voor jou betekenen? Laten we connecten! 

Michelle Kluit

wat je aandacht geeft groeit.

Mijn mindset.

Het fascineert mij hoeveel invloed vormgeving en styling hebben op het dagelijks leven. Zelf laat ik mij graag inspireren door eenvoud, de natuur & positiviteit. Ik vind het belangrijk om concepten te ontwikkelen waar we blij van worden. Als stylist & fotograaf werk ik veel vanuit mijn intuïtie, op gevoel, waardoor het voor mij altijd klopt. Ik geloof in de kracht van ‘wat je aandacht geeft groeit’ en neem graag de tijd om bij dingen stil te staan. Sta jij ook zo in het leven? Dan zijn wij waarschijnlijk een goede match!

Zullen we samen 

mooie dingen

maken?