top of page

Mijn verhaal.

Mijn naam is Michelle. Ik kijk, zie, observeer, aanschouw, bewonder. Alles neem ik in mij op als een spons. Met oog voor detail. Als kind keek ik altijd al veel om me heen, waardoor mijn passies al op jonge leeftijd tot bloei kwamen.

 

De opleidingen Vormgeving, Ruimtelijke Presentatie & Communicatie (Nimeto Utrecht) en de Bachelor Allround Styling (Academie Artemis Amsterdam) waren voor mij de juiste keus om meer over mijn passies te leren.

Nu zet ik met liefde mijn kennis in om jouw merk te versterken en te laten stralen!

Michelle-2696-2.jpg

Met liefde & aandacht geef ik vorm aan jouw merk.

Michelle-2736.jpg

Wat ik doe.

Als fotograaf & brand designer creëer ik vanuit rust en geef ik met liefde en aandacht vorm aan jouw merk. Samen ontwikkelen we een complete visuele merkbeleving om jouw merk te laten stralen. 

 

Mijn stijl is het beste te omschrijven als kalm, verfijnd, puur & mindful. Past dit ook bij jou en kan ik iets voor jou betekenen? Laten we dan verbinden!

Als intuïtief  mens werk ik vooral op gevoel, waardoor het voor mij altijd klopt.

Mijn mindset.

Het fascineert mij hoeveel invloed vormgeving en styling hebben op ons gevoel. Daarom vind ik het belangrijk om concepten te ontwikkelen waar ons hart blij van wordt.

 

Als intuïtief mens werk ik vooral op gevoel, waardoor het voor mij altijd klopt. Ik geloof in de kracht van ‘wat je aandacht geeft groeit’ en neem graag de tijd om bij dingen stil te staan.

 

Sta jij ook zo in het leven? Dan zijn wij waarschijnlijk een goede match!

Michelle-2700.jpg


Zullen we er samen 
iets moois van maken?

bottom of page