top of page

Visual branding

Visual Branding gaat over alles wat de wereld van jouw merk ziet. Je neemt iemand mee in een bepaald gevoel. Een bepaalde uitstraling. Een beleving.  Het is dé manier om je op visueel vlak te onderscheiden en jouw merk tot leven te brengen. Echt. Puur. Zichtbaar. Herkenbaar.

mint sticker - brand design.png

Een krachtig merk begint bij jou. 

Met visual branding geven we samen vorm aan jouw merk. En dat begint bij jou. Ik nodig je uit om naar binnen te keren. Om jouw licht te laten schijnen op dat wat je hier komt doen, dat wat je komt brengen, jouw inner vision. Om zo jouw verhaal helder te krijgen. Alles is er al, het hoeft alleen nog maar vorm te krijgen.

 

Neem me mee in jouw dromen, doelen en verhalen zodat ik deze intuïtief naar een stralende branding kan vertalen. Eentje waar jouw hart sneller van gaat kloppen en die ook het hart van jouw droomklanten bereikt. 

Alles is er al, het hoeft alleen nog maar vorm te krijgen.

Werkwijze

Looking inward

Jouw krachtige merk begint bij jou! In een inner vision sessie keren we samen naar binnen en reizen we af naar jouw hart en die van jouw bedrijf. Wie ben je, waar sta je voor, wat zijn jouw dromen en doelen? Wat kom je brengen?

Creation

Het ontwerpproces kan beginnen! Op basis van onze sessie ga ik aan de slag met een concept moodboard. Waarin ik jouw verhaal intuïtief tot leven breng. Voelt dit als de juiste richting? Dan maak ik de vertaling naar een stralende visuele branding.

Reveal

Ik presenteer jouw visuele branding. Laat het even rustig landen, wat doet dit met je? Voelt het helemaal passend? Hierna is er nog ruimte om het te finetunen, tot het helemaal eigen voelt. Zodat jij kan gaan stralen met jouw bedrijf!

+ kennismaking

+ brandstory werkboek

+ inner vision sessie

+ conceptmoodboard

+ logo, sublogo & symbool

+ typografie

+ kleurenpalet

+ stijlelementen / illustraties

+ zes Instagram templates

+ één ontwerp naar keuze

   (bijvoorbeeld visitekaartje)

+ fotografie richting voorstel

+ brandguide

vanaf 1666,- ex. btw

+ kennismaking

+ brandstory werkboek

+ inner vision sessie

+ conceptmoodboard

+ logo, sublogo  & symbool

+ typografie

+ kleurenpalet

+ brandsheet

vanaf 888,- ex. btw


Zullen we er samen 
iets
moois van maken?

bottom of page