top of page
Ster

Cosmic NRGY

IN OMGEVING AMERSFOORT

Kundalini NRGY sessie in Amersfoort - Michelle Kluit
Ster

Cosmic NRGY

Cosmic NRGY is een diepe en liefdevolle energetische ervaring die gericht is op het ervaren van een staat van eenheid. Er worden specifieke energiekanalen geopend waardoor je weer in verbinding met jouw hoger bewustzijn komt. Dit zorgt voor een gevoel van hemelse verbondenheid, herinnering aan jouw oorsprong en een reconnectie met jouw blauwdruk. 
 

Ster
Ster
Ster

Wat is een Cosmic NRGY sessie?

Tijdens een Cosmic Energy sessie worden er specifieke energiekanalen geopend die een grotere uitwisseling van licht, energie en informatie mogelijk maakt. Hierdoor kom je weer in verbinding met 'het grotere alwetende veld'. Het is een staat van diepe vrede, verbondenheid, innerlijke stilte, liefde en dankbaarheid. Deze ervaring kan leiden tot een gevoel van totale harmonie, vertrouwen en balans in het leven, het volledig thuiskomen in jezelf.  In deze staat van eenheid kunnen we de beperkingen van ons denken loslaten en ons openstellen voor een hoger bewustzijn. 

Door deze zachte energetische ervaring kunnen we onze energie in balans brengen en onze verbinding met het hogere bewustzijn versterken.

Kundalini NRGY shoot - Nancy & Michelle-15.jpg

Wat kan Cosmic NRGY je opleveren?

✴︎ Herstel & heling

✴︎ Loslaten van stress

✴︎ Helen van trauma’s 

✴︎ Loslaten van diepgewortelde angsten

✴︎ Ervaren van diepe rust & kalmte 

✴︎ Ervaren van non-dualiteit & eenheid

✴︎ Meer zelfliefde & liefde voor het leven

✴︎ Sterkere intuïtie 

✴︎ Harmonie & balans 

✴︎ Gevoel van geborgenheid

✴︎ Diep vertrouwen & innerlijke vrede

✴︎ Jouw purpose in het leven herinneren

✴︎ Reconnecten met de grootsheid in jou

✴︎ Diepe verbondenheid met jezelf & anderen 

Kundalini NRGY sessie in Amersfoort - Michelle Kluit

Hoe ziet een Cosmic NRGY sessie eruit?

En net als bij een Kundalini NRGY sessie is het enige wat jij hoeft te doen is te ontspannen, jezelf er aan over geven en te ervaren wat zich aandient. Je ligt in ontspanning en overgave op een zacht matje. Ik werk in het energetische veld en zal je intuïtief op verschillende punten aanraken om hier de energie naartoe te brengen. De sessie is op muziek die je tijdens deze innerlijke reis begeleidt. Cosmic NRGY is rustiger dan Kundalini NRGY.

Een sessie duurt ongeveer 2 uur, inclusief een kort voorgesprek, begeleide meditatie, de Cosmic ervaring zelf en een sharing met thee en wat lekkers.

Kundalini & Cosmic NRGY

Cosmic NRGY kun je op zichzelf doen of in combinatie met Kundalini NRGY. Het voordeel daarvan is dat je door Kundalini al lekker uit het hoofd en in je lichaam zit en hebt opgeruimd wat jou misschien in de weg zit waardoor je gemakkelijker in verbinding komt met die eenheid.

Waar je in de Kundalini blokkades mag gaan opruimen, mag je in de Cosmic gaan helen in een staat van Zijn.

We beginnen eerst met Kundalini NRGY en dit gaat langzaam over in Cosmic NRGY in een extra lange sessie.

Net als bij Kundalini NRGY is het per persoon verschillend wat er ervaren wordt. Veel sensaties in het hoofd, kleuren of licht zien, een visuele reis maken, gevoel van thuiskomen, bliss enzovoorts.

Kundalini NRGY sessie in Amersfoort - Michelle Kluit

ERVAAR DE KRACHT VAN COSMIC NRGY

BOEK EEN SESSIE

Ster

GROEPSSESSIES

De groepssessies zijn in combinatie met Kundalini NRGY. Deze vinden plaats in Amersfoort, met altijd 2 facilitators en in klein groepsverband van max. 10 personen. Hierdoor is er extra veel liefde & aandacht voor jou! De energetische ervaring duurt in deze combi sessie 90 min. De totale duur is ongeveer 2,5 uur.

75,-

Ster

PRIVÉ SESSIES

Ervaar een privé Cosmic NRGY sessie. Waar er in rust alle aandacht voor jou is. In deze rustige 1 op 1 setting is ruimte om voor en na de sessie stil te staan bij jouw proces.

De energetische ervaring duurt in privé setting 60 min. De totale duur is ongeveer 2 uur. Ook mogelijk als combi sessie met Kundalini.

222,-

Ster

DUO SESSIES

Boek samen met je vriend(in), partner of familielid een Cosmic NRGY sessie. Een mooie ervaring om samen te delen en te herinneren. Waar er in rust alle aandacht voor jullie is. De energetische ervaring duurt in duo setting 60 min. De totale duur is ongeveer 2 uur. Ook mogelijk als combi sessie met Kundalini.

333,-

ONTDEK ONZE

GROEPSSESSIES

Kundalini NRGY awakening facilitators

KUNDALINI + COSMIC NRGY

VRIJDAG 31 MEI

19:00- 21:30

AMERSFOORT

75,-

Kundalini NRGY sessie in Amersfoort - Michelle Kluit.jpg

KUNDALINI +

COSMIC NRGY

MAANDAG 10 JUNI

19:30 - 22:00

DE GLIND

75,-

Kundalini NRGY sessie in Amersfoort - Michelle Kluit

KUNDALINI + COSMIC NRGY

VRIJDAG 27 SEPT

19:00- 21:30

AMERSFOORT

75,-

ERVARINGEN

"Sinds de Kundalini NRGY sessie voel ik me krachtig en dichtbij mezelf. Ik heb gemerkt dat ik me meer thuis voel in mijn lichaam en meer rust ervaar in mijn leven." 

EVA

JOURNAL

from the

bottom of page