top of page
Paper 10.jpg
Ster
Ster
Ster

Hi lieve jij,
mijn naam is Michelle!

Van jongs af aan wist ik al dat er meer is in het leven dan alleen wat we kunnen zien. Mijn persoonlijke zoektocht naar antwoorden bracht me uiteindelijk op een prachtig pad van zelfontwikkeling. Het heeft me geholpen om in balans te komen en mezelf op een diepere laag te begrijpen. 

We kennen allemaal momenten waarop het leven even verwarrend lijkt, wanneer we te veel in ons hoofd zitten, ons onrustig voelen of twijfelen aan onszelf. Ik begrijp dat maar al te goed. Onverwerkte oude pijn, emoties en trauma's kunnen vast komen te zitten in ons lichaam. Deze verborgen blokkades kunnen ons op zoveel niveaus beperken – mentaal, fysiek en spiritueel.

De krachtige energie van Kundalini NRGY en Reiki healing hebben een grote rol gespeeld in mijn reis. Ik voelde dat ik mij dieper wilde verbinden met dit energiewerk. Daarom behaalde ik mijn diploma voor Kundalini NRGY & Reiki, om dit licht in te zetten voor een groter doel.

 

Ik wil je graag laten kennismaken met de magie en helende kracht van Kundalini NRGY & Reiki. Samen gaan we op een reis om jouw weg terug naar jezelf, jouw ware essentie, te vinden. Je bent heel welkom bij mijn Kundalini NRGY sessies & Reiki healing in Amersfoort. Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten!

Liefs Michelle

bottom of page